De ideale startersbaan
Inclusief opleidingDoorgroeimogelijkhedenFamiliebedrijf

Kom jij net uit de schoolbanken? Dan hebben wij hier gegarandeerd de ideale startersbaan. Je gaat direct aan de slag in een 3 ploegendienst als productiemedewerker en krijgt daarbij, terwijl je werkt, de mogelijkheid om aan jouw toekomst te gaan bouwen. Zo kun je bijvoorbeeld jezelf verder gaan ontwikkelen richting de techniek of als kunststof spuitgieter. Je leert direct op de werkvloer van onze ervaren spuitgieters. Zodra je er aan toe bent, sturen we je op cursus en haal jij een erkend diploma spuitgieten 1, 2 of 3.

Hier kom je binnen:

Sinds 1972 is Macek Technika een toonaangevende speler op de markt van kunststof producten. In 1995 is Macek Technika begonnen met de productie van eigen hoogwaardige kunststof producten. Onze producten zijn in heel Europa te vinden in diverse toepassingen. Onze producten variëren van hoogwaardige technische producten tot verpakkingsproducten die hun weg vinden naar de consumentenmarkt.
Vier decennia kennis en ervaring staan garant voor een reeks hoogwaardige producten. Geproduceerd met hoge druk spuitgieten van thermoplasten in onze eigen fabriek. Macek Technika werkt met spuitgieten van alle thermoplastische materialen in zowel kleine als grote productieseries. We werken met machines van 40 tot 200 ton sluitkracht. Naast productie hebben we ook een assemblage- en verpakkingsafdeling.
Door de ontwikkeling van nieuwe automatiseringslijnen zijn wij volop aan het groeien, kom jij daar onderdeel van uit maken?

Wat wij bieden:

Wat je gaat doen:

Belangstelling?
Stuur je motivatie en CV naar:
Email: jan@macektechnika.nl
Of neem contact op met Jan van den Broek
Tel: 0412-626264