Inventive with plastics


In ons logo gebruiken wij de slogan: ‘Inventive with Plastics’. Dat is niet zomaar een motto. Naast productie, zijn wij sterk in value engineering. Vanaf de eerste ontmoeting werken we samen met onze klanten aan het opstellen van producteisen en productspecificaties. Vervolgens combineren we de wensen van de klant met onze vakkennis en inventiviteit. Dit vormt de basis voor de verdere ontwikkeling van het product.

 

Projectbegeleiding

In dit traject kunnen klanten rekenen op persoonlijke begeleiding van een projectleider en een industrieel ontwerper.

3D design

In de ontwikkelingsfase werken wij met 3D design. Dit geeft onze relaties vanaf het begin een ‘tastbaar beeld’ in handen. In het gevisualiseerde ontwerp kunnen wijzigingen en correcties direct aangebracht worden. Het resultaat is onmiddellijk zichtbaar.

Prototype

Tenslotte is het 3D ontwerp klaar voor het maken van een prototype. Met het prototype fysiek in handen, kiezen we samen met de klant voor een productiemethode. Deze coöperatieve en transparante werkwijze garandeert dat onze producten 100% matchen met de eisen van de klant.

Kwaliteit is voor Macek Technika een vanzelfsprekend element in alle productieprocessen. Daarom hebben wij een eigen kwaliteitssysteem ontwikkeld, gebaseerd op ISO 9001. Deze waterdichte methode, waarlangs de productie plaats vindt, waarborgt een constante kwaliteit en continuïteit. Bovendien voelen onze medewerkers zich persoonlijk verantwoordelijk voor het product dat zij maken. Zo zijn onze klanten altijd verzekerd van een topproduct.

 

 

Totaalconcept
Tijdens het productieproces werken onze projectleiders nauw samen met de opdrachtgever. Tenslotte gaan we verder dan het eindproduct, verder dan louter spuitgieten in opdracht. Van assembleren tot voorraad houden, Macek Technika is ook hierin uw partner…

Lees meer over ons totaalconcept