Totaalconcept


Tijdens het productieproces werken onze projectleiders nauw samen met de opdrachtgever. Tenslotte gaan we verder dan het eindproduct, verder dan louter spuitgieten in opdracht. Van assembleren tot voorraad houden, Macek Technika is ook hierin uw partner.

Diversiteit
Macek Technika fabriceert al vier decennia hoogwaardige kunststof producten. Van huishoudelijk tot industrieel. Sinds 1995 doen wij dat in onze eigen fabriek met moderne automatische spuitgietmachines van 40 tot 200 ton sluitdruk. Wij verwerken alle soorten kunststoffen, van Polypropylene tot ABS.

Matrijzen
In het Business tot Business traject worden de matrijzen klantspecifiek vervaardigd.

Nabewerking
De toegevoegde waarde van ons totaalconcept zit hem juist ook in de extra’s. Naast voorbereiding, begeleiding, ontwerp en productie, is nabewerking is een volwaardige service van Macek Technika. Ook deze dienst verlenen wij klantspecifiek, qua product en/of qua verpakking. Enkele technieken die Macek Technika in huis heeft:

  • Tampondrukken
  • Hotprinten
  • Stanzen
  • Lassen
  • Vacuumvormen
  • Skinnen

Monteren en verpakken
Vervolgens komt de afdeling montage en verpakken in beeld. Producten worden hier, geheel naar wens van de klant, gecontroleerd, gemonteerd en/of verpakt.

 

Voorraadbeheer
Tenslotte maakt ook voorraadbeheer deel uit van ons totaalconcept. Macek Technika beschikt over ruime magazijncapaciteit en de benodigde logistieke faciliteiten. Het voorraadbeheer nemen wij voor onze rekening. De goederen worden worden op afroep of volgens een just-in-time-delivery schema geleverd. Flexibel, snel en betrouwbaar.