Over Macek Technika


Sinds 1972 is Macek Technika een toonaangevende speler op de markt van kunststof producten.
Vier decennia aan kennis en ervaring staan garant voor een range van hoogwaardige producten. Vervaardigd met het  hogedrukspuitgieten van thermoplastische kunststoffen in onze eigen fabriek. De eindproducten vinden hun weg in de drie segmenten van ons bedrijf. De lijnen Sanitair en ScrewCaps bestaan uit standaard producten. Maatwerk leveren wij Business to Business.

Met ons no nonsense development concept’ werken wij samen met onze klanten vanaf ontwerp tot eindproduct en verder.

Verantwoord ondernemen

De leefomgeving houdt voor ons niet op bij de poort van het bedrijventerrein. Milieu kent geen grenzen. Zo ook Macek Technika niet. Vanzelfsprekend voldoen wij aan de wettelijke milieu-eisen en het Convenant Rubber- en Kunststofverwerkende Industrie. Maar daar waar mogelijk, willen we meer. Wij streven ernaar zo schoon mogelijk te werken met grondstoffen die dat ook toelaten. Logisch dus, dat wij onze leveranciers hierop zorgvuldig selecteren.

Sociaal betrokken

Zoals wij staan voor duurzaam ondernemen als het gaat om milieu, staan wij zeker ook voor sociaal verantwoord ondernemen als het gaat om mensen. Tenslotte zijn de mensen ons grootste werkkapitaal. Met dit als oogmerk kijken wij naar de menselijke factor binnen en buiten ons bedrijf. Sociaal ondernemen is van oudsher een intrinsieke waarde van Macek Technika. Mensen, voor wie het, om uiteenlopende redenen niet eenvoudig is, een plekje op de arbeidsmarkt te veroveren, krijgen bij ons een kans. En dat werkt! Het levert ons kundige en gemotiveerde medewerkers op! IBN Arbeidsintegratie is hierin partner van Macek Technika.