Vacatures

Functie:
Binnen de afdeling productie zijn wij op zoek naar een kwaliteitscontroleur. Als kwaliteitscontroleur ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit van het eindproduct, door het op doelmatige wijze (laten) uitvoeren van tussentijdse en eindkeuringen van producten. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan o.a. uit:
• Het controleren op maatvoering, toleranties en afwerking van de producten aan de hand van tekeningen en maatprotocollen, inclusief registratie van keuringresultaten.
• Bewaken kwaliteit van het productieproces door middel van het nemen van steekproeven en zo nodig adviseren ten aanzien van te nemen maatregelen.
• Bieden van ondersteuning aan productiemedewerkers tijdens het productieproces bij controles en metingen aan producten.
• Administratieve handelingen t.b.v. de productieafdeling

Benodigde persoonlijke eigenschappen / competenties
Motivatie en karakter zijn voor ons belangrijker als opleiding. Heb je niet de juiste opleiding of ervaring? Solliciteer dan toch want deze kun je bij ons opdoen. Ben jij kwaliteitsbewust en hou je van een uitdaging? Dan ben je bij ons aan het goede adres.
Opmerking: Deze vacature staat nadrukkelijk ook open voor personen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Laat je niet tegen houden als je ouder bent, een wajong of doelgroepverklaring hebt maar stuur een sollicitatie. De vacature staat open tot 1 oktober 2018.

 

Contactpersoon

Jan van den Broek
Afdeling : Kam / HRM
Telefoonnummer : 0412626264
E-mailadres : jan@macektechnika.nl